Praktijk Voetlicht 
Chinese voetmassage
Chinflex® is een massage die gebaseerd is op de oude originele principes van Chinese voetmassage.
Chinflex®-massage combineert twee systemen tot een geheel:
  • De zones op de voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam, dus alle organen, spieren en weefsels, weerspiegelt in de voeten. Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan en hierdoor kan dat orgaan beter gaan functioneren.
  • De meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd. Meridianen vormen samen met hun acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien.

Naast bovengenoemde systemen worden bij deze massage ook prettige, ontspannende, intensieve massagetechnieken toegepast op knieën, onderbenen en voeten. Bovendien kan de cliënt als extra mogelijkheid kiezen voor een voetenkruidenbad voor aanvang van de massage. Dit kruidenbad zet het ontgiften in gang. Door de speciale kruiden verminderen ook spier-en gewrichtsklachten.
De meridianen die in de voeten en onderbenen lopen zijn de blaas- en niermeridiaan, milt- en maagmeridiaan en de galblaas- en levermeridiaan. Met de Chinese voetmassage worden de afvalstoffen afgevoerd en vindt er opheffing van energieblokkades plaats. Ook wordt de doorstroming van de levensenergie gestimuleerd. Het resultaat van de Chinflexmassage is dat het lichaam en geest volledig tot rust komt en de energiedoorstroming in het lichaam wordt gestimuleerd. Deze massage kan bij vele klachten toegepast worden. Door deze ontspannende Chinflex®-massage voelt men zich zeer ontspannen, fit en vitaal.

Gemaakt door Tim de Boer and powerd by tim427.net - Login