Praktijk Voetlicht 
Voetreflexologie

Voetreflexologie is een veilige en natuurlijke behandelwijze voor gezondheidsklachten van velerlei aard en is een goede aanvulling op de reguliere gezondheidszorg.

Op de voeten liggen reflexzones die corresponderen met alle organen, klieren en andere delen van het lichaam. Door (psycho-)somatische kwalen kunnen er blokkades in het lichaam ontstaan. Deze blokkades belemmeren de doorstroming van energie. Door de zones op de voeten impulsen te geven kunnen de blokkades in het lichaam opgeheven worden en kan de energie weer vrij stromen. Het lichaam komt hierdoor weer in balans. Door deze behandeling wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd.
Bij voetreflexologie wordt altijd de hele voet behandeld en niet alleen die zones die corresponderen met een bepaald orgaan of deel van het lichaam, waar de klacht zich bevindt. Daarnaast werkt voetreflexologie ontspannend en het immuunsysteem wordt door de behandeling versterkt.
Voetreflexologie werkt preventief en kan toegepast worden bij chronische en acute klachten. Voetreflexologie activeert de natuurlijke genezing van veel (psycho-) somatische klachten, waardoor lichaam en geest in balans worden gebracht. 
Een voetbehandeling duurt ruim een uur.
Een aantal zorgverzekeraars vergoeden deze behandeling. Dit kunt u navragen bij uw zorgverzekeraar. Zie ook: Zorgverzekeraars
Gemaakt door Tim de Boer and powerd by tim427.net - Login